Kwaliteit

Bouwen met aandacht, energiezuinig bouwen, luchtdicht bouwen en het toepassen van kwalitatieve materialen en deze op een juiste manier verwerken. Dat verstaan wij onder kwaliteit. Het bespreken en of verbeteren van detailleringen is hierbij essentieel.

Communicatie

De bouw is een technische wereld met zijn eigen taal. Om u als klant goed te kunnen informeren, is het belangrijk dat dit voor u goed vertaald wordt naar het normale Nederlands. Bouwbedrijf Roelofs begrijpt dit maar al te goed! Door een goede en begrijpbare communicatie wordt een hoop ruis op de lijn voorkomen wat weer leidt tot een minimalisatie in fouten tijdens het bouwproces.

Planning

Een rode draad in het bouwproces is de planning. Een overzicht van de totale bouwtijd en zien welke werkzaamheden de komende tijd uitgevoerd gaan worden zijn belangrijk. De planning is echter ook een belangrijk instrument om u als klant tijdig de keuzes te laten maken zodat het bouwproces onverstoord door kan blijven gaan.

Kostenbeheersing

Grip houden op de financiën tijdens de bouw is voor u zeer belangrijk. Meer- en minderwerk is hierbij een variabele factor. Door het vooraf inzichtelijk maken van de financiële consequenties, weet u zeker waar u aan toe bent.