Het bedrijf

Bouwbedrijf Roelofs is een echt ‘gessels’ familiebedrijf welke zich voornamelijk richt op de particuliere woningbouw. Het bedrijf is in 1981 opgericht door Gidie Roelofs als een eenmanszaak, en vanaf 1998 bekend onder de huidige besloten vennootschap.

Als aannemersbedrijf verzorgen wij de nieuwbouw, verbouw en onderhoud van woningen. Hoewel wij ons voornamelijk richtten op de woningbouw, zijn wij ook niet onbekend met het bouwen en onderhouden van bedrijfspanden en bijzondere bouwwerken zoals bijvoorbeeld de gesselse kiosk.

Als gecertificeerd Bouwgarant aannemer kunnen wij klanten extra garanties zoals de nieuwbouw, verbouw, of zelfs de energieprestatiegarantie bieden. De nieuwbouwgarantie is zelfs een vereiste voor het verkrijgen van een hypotheek met een Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Aantoonbare ervaring, duidelijke afspraken, de juiste diploma’s en verzekeringen zijn de criteria waar wij als bedrijf regelmatig op worden getoetst. Kiest u voor een Bouwgarant aannemer, dat weet u dat het goed zit.

Heeft u bouwplannen en zoekt u een betrouwbare bouwpartner, neemt u dan contact met ons op voor een afspraak!

BBR-JAN1

Jan Roelofs

Als zoon van een aannemer wordt het bouwvak natuurlijk met de paplepel ingegoten. Al op de basisschool wist Jan het zeker, ooit ga ik het bedrijf van mijn vader voortzetten!

Onderaan de ladder beginnen vond Jan het beste idee. Eerst het vak leren, met je handen werken en weten waarover je praat. Zijn leerweg begon op het VBO, is daarna doorgestroomd naar het MBO om uiteindelijk de aannemersopleiding met succes af te ronden.

Zijn werkervaring begon in het eigen bedrijf op de bouw als timmerman. Na een paar jaar ging hij aan de slag als calculator / werkvoorbereider en vervulde uiteindelijk de rol als bedrijfsleider binnen het eigen bedrijf. Hierdoor heeft hij zich goed voor kunnen bereiden om uiteindelijk het bedrijf over te nemen.